HTML

Tizenkét másodperc

Felvesszük a város - mind a kocsmák, kiállítótermek, kávézók; mind az üveg irodaházak - elszabadult lüktetését. Ütőerükre helyezzük kezünket, számoljuk a végtelenségüket, és azt a tizenkét másodpercet, amit enged számunkra a fojtogató rabszolgatartás szűk ketrece.

Friss topikok

Címkék

Feliratok

2010.11.28. 23:14 :: seregely

 

A házfalakon, a kapun, a kapualjban, az utcán, az utcasarkon, keresztbe-kasul, a betonon, betétként, magában, a folyó mentén, a parton, egyedül, párban, folyó szövegként, a buszon, a buszban, a buszmegállóban, az aluljáróban, a felüljáróban, a járókelőknek, a vezetőknek, az alkalmazottaknak alkalmanként, mindenkinek, nekem személyesen, a köznek, kettő másik között,  a dokkmunkásnak, aki cigarettát csavar, a csavargóknak, a szemétfelszedőnek, a szemetelőknek, bankárok tömegének, az öltönyösöknek, a szeméremsértőknek, a nagyon rude eladónak, sznoboknak és utcakölköknek, akik már koraeste óta nincsenek maguknál a sokadik kör után, a kiszolgálóknak, a beszolgálóknak, a felszolgálóknak, a domesztikált vendégeknek és a domesztikált vendégmunkásoknak, a takarító személyzetnek, a felszínen elhúzódó füves tereknek, az engedetleneknek és alkalmazkodóknak, a polgári és alpári családoknak.

 

 

Ágaskodnak, szembe tűnnek, szemen szednek, kirívódnak, beivódnak, hülyeangolok, beolvadnak szemtől szembe, kéz alatt betűzőnek, fémek, fák, téglák, fémek, tegnapelőtt taggelődtek, vagy tiszták, fényesek, ’not allowed to’, ’no akármi’, szabadozó és szabadkozó, sorolódnak, sorszámozódnak, odailletlenül odaillenek és halmozódnak, variálódnak színekben, betűtípusokban, alakokban, anyagokban, és kimondva porrá párolognak a hidegben.

Szólj hozzá!

Címkék: anglia irodalom felirat próza seregely

A bejegyzés trackback címe:

https://masodperc.blog.hu/api/trackback/id/tr612480067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása